Tuesday, December 2, 2014

Segmen: Zaman Persekolahan

Assalamualaikum!

klik banner untk join sekali ! 



Ayu pilih no 18

Ayu memang kuat sngt mngelamun but the same time study jgak.hihi. Yelah homesick bagai and teringt kt bnde-bnde lain. Bukannye happy pun duk kt mktab tu. Perangai budak enth ape-ape. Dahlah lagi dasyat drpd budk lelaki woo. fuuhh. Dengn budak laki nk gduh bnde kecik je, alamak diorng tu. whateeeeverlah korang ehh. Pastu,ayu mmg seorng yang pndiam when i tak dpt sesuaikan dri dlm stu tmpat. Mcm dlm kelas,tmpat ayu tpi dnding but when my friend takde yang dudk tpi tngkp tu,ayu akan pergi dudk tmpat dia and merenung ke luar jendela... tngah fikir nk balik,yang rumh 10 minit je drpd mktab tu. hahaha. Kdg-kdg kwan rse overlah kan ble mnangis bgai,tpi ayu tak kesah orang nk ckap ape. 

Selain dri tu,ayu suka dngr mp3 ble ckgu takde and mse buat keje. Rse stress ble xdngr mp3 shri. haha. Seriously,tak tipu. And lgu pling ayu suka dan ayu rse smngt nk blaja is lagu Ailee-i will show you. Lagu korea. Tak thu knape lgu tu best sgt. Ayu dudk mktab tu start tahun ni and xbiasa dgn sistem mrsm kan sbb sblum ni SMK.Jeli. Time ingt smk nngis haa dgn kwan blik sbelah yg dtg dri SMK.Jeli jgak.hihi,kte ad geng. Dalam kelas ayu dudk kt blkng jugaklah sbb xsuke ckgu cek keje sekolah dlu. hihi. 

Mase cikgu mengajar pstu rse mngntuk sgt,ayu dngrlah lgu.haha. Ampunkan sye cikgu sbb nie bkan sngje tpi untk hlangkan rse ngntuk tu. Lagi.. ble trmenung jauh kan time pai pling tkut sbb ustaz suke sgt tnye org yg suke mnglamun. Ayu slalu rsau time kelas dia,bnyak kli dia tnye ayu soalan. Ayu bngun and tunjuk mke sposen jew,xfham lah. Dia akan perli jgak,haha. ape2 lah ustaz. Bnde ni xbgus sbenarnye,haha. Asyik menglamun je kan tpi klau yg bleh hndle okey lah. Mcm ayu still bleh hndle. :) 

Bnyak lgi bnde klau nk kngsi tpi stakat ni je lah. Wish me luck for SPM 2015. 

xoxo.  

14 comments:

Tashira Sha said...

omo kite pun suka gila kot dgn lagu ailee especially kalau tngah duduk sorang2,layan je lah . hahaha high five! :)

edayu nurdin said...

kan! ! haha, give you five!

Mama Myja said...

Semoga berjaya!!!
Salam Perkenalan dari

m@m@ MYJA

Cik Fafa said...

amboi, bawak mp2 pi sekolah yer. hehe

Bintang said...

Waaa.. Sempat tu dgr mp3.. :)

anamizu said...

hamboii sempat lagi ayu layan lagu ek?
ana x suka dok dpn sbb haah ustaz suka tanya hahaha.
ana join jugak hehehe smbil sponsor.. gud luck tau ayu :)


http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

Wardah Aneesa said...

hai singgah sini :D

jom baca sini pulak !

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

edayu nurdin said...

@cik fafa @bintang @anamizu

Hihi. Mp3 bnde pnting. Kt mktab rmai yang bwak,haha. Tpi xslalu klau dngr time cikgu mngajar. Hihi

Deanna Morni said...

singgah dari segmen yang sama dan done follow :)

http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

Amani◕‿◕ said...

Mengelamun ye. Haha. ayu ayu..

edayu nurdin said...

Hihihi. Suke sgt,haih. Form 5 ni dh xbley bt cm tu dah.

cik belbel said...

hyee cik belbel datang, terima kasih join segmen cik balqis
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

Cik Balqis said...

tengkiu join segmen sy. jom check pemenang plak yer :)
Senarai Pemenang Segmen

Mila Hilas said...

tahniah