Sunday, March 22, 2015

masuk maktab

Assalamualaikum!

ayu nak masuk maktab dah. Mungkin lepas ni susah dah nak update blog. btw,truskan mnyokong ayu untuk terus berblogging. Hehe. oklah,to irfan: take care dear. 

love♡ xoxo

Sunday, March 15, 2015

Impian ke Paris

Assalamualaikum. 

Selamat pagi. Alhamdulillah,allah bagi kita hidup lagi kat muka bumi ni.

Pagi pagi lagi dah mengelamun.haha. Nak pergi Paris. Impian tu,seriously. Nk pergi dengan my husband.hihohiho. Ok. To irfan: ni lah impian sye nk pergi dgn awk. :D Betapa nak tahunya tiket nk pergi Paris,ayu tnya kawan kawan and diorang jawab "taktahu". Frust sangat. Ble balik dri maktab,ayu mencari kat flight MAS.hahaha. Ayu buat date ikut suka hati ayu and tengok. 2 ribu something. Tak boleh nak tunjuk gambar because of my line slow sgt. Ayu ingatkan smpai 5 ribu. Boleh jadi jugak kan. Ble ayu fikir balik,memang lah 2 ribu,tapi pergi dan balik,kalau 2 orang memang kena sediakan 10 ribu. Nak bawak parents ayu pergi mekkah lagi.haha. Minta dipermudahkan.

Ada lah minah sorang ni,ayu cerita lah hajat ayu ni and dia cakap knape tam pergi mekkah trus. Ha ah kan,ayu pun terfikir. Ayu ayu. Kang mati dlu sblum peg jejak kat tempat indah tu. Nantilah ayu fikirkan,berangan ni kadang kadang pembakar semangat. Sometimes,haha. Ok ok,homework banyak lagi tergendala tu. Sambung buat homework.

Love ♡ xoxo

Monday, February 23, 2015

DEAR SAYANG...


Betape susahnyee abg nk bukak blog syg nie..hihi..alhmdlillah,bley pon akhirnyee...pheww..


Sblom tuw,salam mesra kpd bloggers lain ^-^..sye bru di sini..edayu nurdin...blaja elok2 okey..sye kt sini sllu doakn awk..sye ykin awk bley..FIGHTING ^-^..jage mkan mnum awk kt sane..sye jaoh ngn awk..awk klntn,sye ganu..haa,stu pntai tmur yg hkikatnye mmg jaoh..jgn mrah blew bce nie..arap syg okey klau abg nk brkngsi blog nie ngn syg..   I LOVE YOU <3 


Sunday, January 4, 2015

Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali .

Assalamualaikum! 

*klik banner untuk join.


♥ Tarikh tutup : 31 JANUARI 2015
♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peserta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain.
♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari.
♥ Rajin-rajin kan diri jenguk + follow blog peserta yee. Dapat tambah follower jugak :)


Syarat dia simple jee. Hope segmen nie dapat sambutan. Jom join ramai-ramai :)