Sunday, March 22, 2015

masuk maktab

Assalamualaikum!

ayu nak masuk maktab dah. Mungkin lepas ni susah dah nak update blog. btw,truskan mnyokong ayu untuk terus berblogging. Hehe. oklah,to irfan: take care dear. 

love♡ xoxo

Sunday, March 15, 2015

Aplikasi Permohonan Program Perguruan

Assalamualaikum.

Sedang ayu meninjau blog bloggers lain,ayu terjumpa psal ni. nak jadi cikgu

Kepada sis yang dh ambik result tu,cubalah apply. Kita cuba semua,kita isi semua. Then bila dah dapat,kita decide lah kemudian. Excited ayu nak tunggu habis spm. Dapat enjoy kejap and cari pengalaman kerja kut. Tapi my abang plak cakap tak payah.Kita tnggu je lah dulu smpai habis exam then cakap elok elok dengan my brother.  Ayu taknaklah diorang merungut,ayu asyik mintak duit je kan. 

Love ♡ xoxo

Impian ke Paris

Assalamualaikum. 

Selamat pagi. Alhamdulillah,allah bagi kita hidup lagi kat muka bumi ni.

Pagi pagi lagi dah mengelamun.haha. Nak pergi Paris. Impian tu,seriously. Nk pergi dengan my husband.hihohiho. Ok. To irfan: ni lah impian sye nk pergi dgn awk. :D Betapa nak tahunya tiket nk pergi Paris,ayu tnya kawan kawan and diorang jawab "taktahu". Frust sangat. Ble balik dri maktab,ayu mencari kat flight MAS.hahaha. Ayu buat date ikut suka hati ayu and tengok. 2 ribu something. Tak boleh nak tunjuk gambar because of my line slow sgt. Ayu ingatkan smpai 5 ribu. Boleh jadi jugak kan. Ble ayu fikir balik,memang lah 2 ribu,tapi pergi dan balik,kalau 2 orang memang kena sediakan 10 ribu. Nak bawak parents ayu pergi mekkah lagi.haha. Minta dipermudahkan.

Ada lah minah sorang ni,ayu cerita lah hajat ayu ni and dia cakap knape tam pergi mekkah trus. Ha ah kan,ayu pun terfikir. Ayu ayu. Kang mati dlu sblum peg jejak kat tempat indah tu. Nantilah ayu fikirkan,berangan ni kadang kadang pembakar semangat. Sometimes,haha. Ok ok,homework banyak lagi tergendala tu. Sambung buat homework.

Love ♡ xoxo