Friday, December 5, 2014

Belajar guna Photoscape

Assalamualaikum !

Selamat pagi yer bloggers sekalian. So hari ini ayu blajar bnde bru from sini
Thanks yer miss for this tutorial. 

Ini lah hasilnya! hahaha. okaylah tu kan drpd xboleh lngsung. Bosan-bosan bleh blajar,skurang-kurangnya kte tahu kan. 




Ayu bt ni for my sis yang ayu kenal dalam dunia maya jgak. From wechat,hehe. Lately ayu tngk dia mcm stress sgt so i did this for her. Be strong kak ayang.. :)
kalau nak nngis,nangis je la and jngn pndam sbb bhya nnti. Hati kte jgak merana. tpi sometimes tak smua bnde kte bleh share kan. 

xoxo 






8 comments:

Nur Syuhaidah said...

Oh my gosh :D Thank for this sayang. :) Moga kakak awak tu sentiasa kuat dan senyum selalu xD Tapi sekarang miss dah upgrade pakai photoshop dah XDDDD Haha, Apapun, i like the second one :3

edayu nurdin said...

hehe. welcome! ha ah,hihi. ala,yeke. ayu pling lemah klau pkai photoshop! grrr.. :))

Nur Syuhaidah said...

Hoho, boleh belajor XD Nanti saya buat tutonya.

edayu nurdin said...

hehe. okeh sis. akan ku tnggu,haha

Anizz Annisa said...

anis edit gambar pun gune photoscape..hihi.. btw, salam kenal.. thanx follow anis ye.. anis dh follow awk balik.. :)

edayu nurdin said...

msti dah pro ni kan! hehe. salam kenal jugak. iyer,trime ksih jgak :)

Cik Fafa said...

nice! tapi tak dak photoscape. malas nak download. hehe

edayu nurdin said...

Laa..hehe. cbelah,bosan2 kan. Hihi.